• +38 (044) 232-39-54
  • info@napfa.com.ua

Нові підходи в обліку та звітності недержавного пенсійного фонду

Круглий стіл на тему:

Круглий стіл на тему: " Нові підходи в обліку та звітності недержавного пенсійного фонду"

   КРУГЛИЙ СТІЛ НА ТЕМУ:

 «Нові підходи в обліку та звітності    недержавного пенсійного фонду»

       Організатори: Всеукраїнська професійна громадська організація "Спілка аудиторів України" та Національна асоціація Недержавних пенсійних фондів України та Адміністраторів недержавних пенсійних фондів

 

      З метою створення єдиного бачення бухгалтерів і аудиторів щодо змін у методології обліку та звітності недержавного пенсійного фонду, а також обговорення нових вимог до аудиту недержавного пенсійного фонду Всеукраїнська професійна громадська організація «Спілка Аудиторів України» спільно з Національною асоціацією Недержавних пенсійних фондів України та Адміністраторів недержавних пенсійних фондів проводять круглий стіл на тему «Нові підходи в обліку та звітності недержавного пенсійного фонду».

      Під час круглого столу будуть обговорюватися найбільш актуальні питання змін у методології бухгалтерського обліку та складанні фінансової звітності недержавного пенсійного фонду, а також нові вимоги до аудиту недержавного пенсійного фонду.

 

      До участі запрошуються бухгалтера адміністраторів, які здійснюють ведення бухгалтерського обліку та складання фінансової звітності недержавного пенсійного фонду, а також аудиторські компанії, які проводять аудиторські перевірки недержавних пенсійних фондів.

 

      У круглому столі візьмуть участь:

Представники Нацкомфінпослуг, Всеукраїнської професійної громадської організації «Спілка Аудиторів України», Національною асоціацією Недержавних пенсійних фондів України та Адміністраторів недержавних пенсійних фондів, адміністраторів недержавних пенсійних фондів, аудиторських фірм. 

 

      Захід відбудеться 12.12.2017 року о 14.00 за адресою м.Київ, вул.Велика Житомирська  33, 1 поверх, кім.101 (вхід з вул.Велика Житомирська).

 

      Модератор: Шевкун Тетяна Василівна

Зверніть увагу на наступні публікації:

Інформаційний лист щодо сертифікації приміщень АНПФ
Щодо впровадження абзацу другого пункту 28 Ліцензійних умовпровадження господарської діяльності з надання фінансових послуг

Згідно постанови Кабінету Міністрів України від 07.12.2016 № 913 «Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з надання фінансових послуг (крім професійної діяльності на ринку

Залиште відгук